Tryghed og trivsel

subpage-image

 

Indsatserne her har til formål at øge trygheden og trivslen på Holtbjerg. Det er aktiviteter, der støtter op om alt det gode, der sker, og som skal bidrage til at øge tilliden mellem beboerne og give gode oplevelser i nærmiljøet. 

 • Fælles By er støtte og hjælp til aktiviteter i nærområdet, som styrker det gode naboskab og den sociale kapital. Det er hjælp til lokale beboergruppers aktiviteter, fundraising, foreningsdannelse og meget mere.
   
 • Min By har til formål at skabe positiv opmærksomhed om alt det gode på Holtbjerg. Det er en månedlig oversigt over aktiviteter i området samt bjergposten 4 gange om året. Derudover har vi en Facebook side, hvor der løbende orienteres om aktiviteter i området.
   
 • Beboerrådgivning er åben beboerrådgivning fra kl. 14 – 16 hver torsdag i Kulturama. Derudover efter aftale.  Beboerrådgivningen er hjælp til at læse og forstå breve, udfylde skemaer, kontakt til det offentlige, søge pas, opholdstilladelse mv., hjælp til e-boks og andre sider. Hvis Plads Til Forskel ikke kan hjælpe, finder vi nogen, der kan. Vi hjælper også med at søge julehjælp.
   
 • Nadacafe er tilbud om gratis Nada i dit boligområde. Nada er en slags akupunktur, hvor nåle placeres bestemte steder i ørerne og derved dæmper uro, angst, bekymringer og utryghedsfølelse.  
   
 • Tøjbyttecafé i Kulturama hver onsdag. Her kan alle familier, børn og unge komme og hente det tøj, de har brug for, få en kop kaffe og en snak. Vi tager også imod rent og ordentligt tøj til tøjbyttecafeen, som andre kan have glæde af.