Tryghed og trivsel

subpage-image

 

Indsatserne her har til formål at øge trygheden og trivslen i Brændgårdområdet. Det er aktiviteter der støtter op om alt det gode der sker, og som skal bidrage til at øge tilliden mellem beboerne og give gode oplevelser i nærmiljøet. 

  • Fælles By er støtte og hjælp til aktiviteter i nærområdet, som styrker det gode naboskab og den sociale kapital. Det er hjælp til lokale beboergruppers aktiviteter, fundraising, foreningsdannelse og meget mere.
     
  • Min By har til formål at skabe positiv opmærksomhed om alt det gode i Brændgårdområdet.  Det er en månedlig oversigt over aktiviteter i området samt en Facebook side, hvor der løbende orienteres om aktiviteter i området.
     
  • Beboerrådgivning er åben beboerrådgivning fra kl. 14 – 16 hver torsdag på Fruehøjvej 33. Derudover efter aftale. Beboerrådgivningen er hjælp til at læse og forstå breve, udfylde skemaer, kontakt til det offentlige, søge pas, opholdstilladelse mv. hjælp til e-boks og andre sider. Hvis Plads Til Forskel ikke kan hjælpe, finder vi nogen, der kan. Vi hjælper også med at søge julehjælp.
     
  • Nadacafe er tilbud om gratis Nada i dit boligområde. Nada er en slags akupunktur, hvor nåle placeres bestemte steder i ørerne og derved dæmper uro, angst, bekymringer og utryghedsfølelse.